top of page

Cake Dream's  historie

Cake Dream LOGO DETAIL Helene with Cake
Historie af Cake Dream by Helene Bardrum
Cake Dream LOGO DETAIL Helene with Cake

Der var engang ...

Mig på messe 2022.jpg

Passionen for designkager startede for cirka 12 år siden, da jeg for første gang så det amerikanske tv show: Cake Boss.

     Det var en åbenbaring for mig, at kager ikke nødvendigvis bare var en bradepande med glasur og lidt flødeskum, hvis det gik vildt for sig. De kunne være smukke, de kunne være unikke kunstværker, og de kunne være til enhver tænkelig lejlighed. De er et kunstværk og et unikt design.

Smagsoplevelsen starter med øjnene.

 

Når vi ser noget der præsenterer sig smukt og smager himmelsk, kan vi slet ikke få nok. Derfor er kombinationen af smag og udtryk i højsædet ved hver eneste kage jeg skaber.

     Mange spørger måske hvordan man kan finde på at betale det en designkage nu engang koster. Men sagen er den: Det er ikke bare en kage. Den er en gave til festens midtpunkt, den er prikken over I’et der understreger festens tema, den er en del af dekorationen og er med til at skabe et fantastisk øjeblik hvor alle gisper, wow. Den er med til at gøre din fest ekstra mindeværdig og er hver en krone værd i smag.

 

Ved hver bestilling medfølger en prøvesmagning i prisen. Her vil vi møde hinanden ansigt til ansigt og jeg vil kunne besvare eventuelle spørgsmål der skulle dukke op.

 

Bestilling skal ske senest 1 måned før aflevering eller afhentning.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig og designe din næste festkage.

bottom of page