top of page

Om Helene

Cake Dream  by

Helene Therese Bardrum

 

Adresse:         Bjergegade  40 1 sal

                               5000 Odense c.

CVR nummer: 42324582

E-Mail:              htbcakedream[at]gmail.com

Mig på messe 2022.jpg
Erfaring
 

Jeg har designet og produceret designkager i 12 år.

Som selvlært har jeg taget flere kurser for at lære at mestre de forskellige teknikker der er påkrævet for at skabe noget ekstraordinært smukt.

Derefter gør øvelse mester og jeg kan derfor med stolthed sige at jeg har fundet det gyldne bånd der binder smag og skønhed sammen.

Jeg ved hvad der virker og hvad der bestemt ikke virker. Derfor kan du som kunde altid vide dig sikker på et godt resultat.  Perfektionistens øjne kommer på ved hvert et design, og jeg afleverer aldrig noget jeg ikke selv ville være stolt af at fremvise.

 Kvalitet for både smag og design er alfa og omega og hænger ubrydeligt sammen.      Derfor vil du heller ikke hos mig, opleve den centimeter tykke kant af fondant omkring kagen som hober sig op i munden og bliver for meget af det gode. Den hovedsagelige fondant skal derfor være så tynd som muligt, og også være af en god kvalitet. Jeg bruger en variant der sammen med smørcremen tilføjer et ekstra pift til kagen og ikke overtager smagsoplevelsen. Bare rolig, smørcreme behøver ikke smage af smør. Det kan være lige så lækkert og let  som en god mousse.

Languages

Dansk

English

2010 - present
2010 - present
bottom of page