top of page

Om Cake Dream

Logo DETAIL Helene with Cake
Galleri - Kager og cupcakes fra Cake Dream af Helene Bardrum
Påske kylling
Logo_DETAIL_Helene_with_Cake_RGB_1000x10

Det kan jeg

     tilbyde dig:

COLLAGE_Halloween_700x700px_72dpi.jpg

Cake Dream
er et enmandsfirma der er startet op på baggrund af min kærlighed til kager og det håndværk der ligger i at designe en "rigtig" festkage.

I de næste 4 år er al salg sat i bero, da jeg er under uddannelse som konditor og desværre ikke vil have de rette faciliteter til produktion i mit nye hjem. 

Men alt er ikke tabt. Går I og mangler en kage til jeres specielle dag, så kontakt min læreplads, Bageri Spottag i Højbjerg, Århus.

Personlig elsker jeg at se når noget tager sig så godt ud at folk omkring mig måber. At det bliver et helt tilløbsstykke at kagen skal skæres ud, og frem for alt. At se dem lukke øjnene i nydelse ved hver en bid, for så ellers at skynde sig op efter endnu et stykke. Det er fantastisk og det er en oplevelse jeg varmt kan anbefale. 

Smag og behag vil altid være forskellig. Så ved bestilling af en kage, starter kunden ud med at beskrive hvilken lejlighed den skal serveres til og hvis der er fundet inspiration på nettet, sendes billeder til mig af dette. 

Vi vil så snakke om smag og størrelse, hvorefter jeg vender tilbage med et pristilbud. Heri vil der altid være en prøvesmagning inkluderet, men det er op til kunden om det ønskes.

Hver kage er unik, og derfor vil priserne variere alt efter mængde, tid og hvor avanceret designet er. Eksempler kan findes I mit galleri og give en idé om hvor de ligger.


Jeg ser frem til at høre fra dig. Klik her for kontaktformularen

~ Link  til   KONTAKT ~

Alle drømme kan gå i opfyldelse,

hvis vi har modet til at følge dem.

(Walt Disney)

Cake_Dream_LOGO_RGB_H50mm_300dpi.png
bottom of page